(Видео) Како Љупче Златев и Сител своевремено го користеа полицискиот хеликоптер за акцијата „Ден на дрвото“

Премиерот Зоран Заев заедно со министреите од владата денеска со хеликоптер беа во посета на Прилеп.

Поради тоа, јавноста реагираше, а премиерот одговори дека го користел превозното средство за да скрати на време.

На Фејсбук се појави видео од времето кога Сител телевизија и новинарот Љупче Златев го користеа полицискиот хеликоптер за денот на дрвото.

Еве како тоа изггледаше:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s