Стефан Ристовски дојде до својата „сликичка“ во „Панини“ албумот

Вчера почна продажбата на албумот на Панини во Скопје, а голем број луѓе заминаа да си го земат популарниот албум на кој за првпат ќе биде и македонската фудбалска репрезентација.

Стефан Ристовски си зема албум, а потоа си купи и сликички и се пофали дека му се паднала сликичка од себе.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s