Македонската поп ѕвезда Владо Јаневски има нова песна!

Македонската поп ѕвезда Владо Јаневски пред неколку дена ја промовираше својата најнова песна. Се работи за нумерата „Без тебе не ме бива“ за која Владо ги напиша текстот и музиката. Аранжманот на песната e дело на Никша Братош, во чие студио во Загреб се снимаше песната.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s