Промовирана уште една необјавена песна на Влатко Илиевски!

Пред неколку дена беше објавена песна на починатиот пејач Влатко Илиевски, со наслов „На нив сети се“.

Песната ја направи Владимир Дојчиновски Дојчин и таа е посветена за сите деца во светот.

Наскоро се очекува промоција на цеде со голем број необјавени негови песни.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s