Ќе имаме навивачката химна за ЕП: Нека се тресе сега цела Европа, од една силна моќна Македонија

Македонската репрезентација ги одбројува последните месеци до премиерниот настап на ЕП, а како што се приближува премиерниот дуел во Букурешт, така расте и позитивната атмосфера околу нашиот национален тим.

Денеска беше објавен дел од навивачката химна за македонската репрезентација за ЕВРО 2020, мелодија што сигурно често ќе се слуша во наредните два месеци, а текстот ќе се запамети до премиерниот меч против Австрија на 13 јуни.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s