НОВ ХИТ НА АЦА ЛУКАС. Пејачот ја претстави песната „Мама“

Овој пат, зад неговиото бело пијано, Лукас направи песна која чека да го заземе своето место под естрадното небо.
Песната наречена „Мама“ е уште еден хит на Лукас кој ќе го најде патот до својата публика со брзина на светлината. Овој хит е резултат и на соработката со најуспешниот продуцент и поп-менаџер во Србија и регионот, Саша Мирковиќ.

Првите реакции на публиката се повеќе од позитивни, многумина ја предвидуваат судбината на оваа песна како најголемите хитови на Лукас како „Личну карту“, „Кафана на Балкану“, „Бај пас“, „Лешче“, „Записите ми број“ , „Роџендан“ и многу други.

Слушнете ја новата хит песна подолу:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s