Со многу тага Јордан Митев ја отпеа новата песна

Фолк пејачот Јордан Митев има нова песна, „Татко“, која и овојпат ја напиша самиот.

„Пред гробот сега стојам, болка стега солзи ронам, кажи ми Боже, дали горе ќе го видам“, пее во песната. Митев сними и спот за песната, а самиот е сценарист и режисер на видеото. Освен песната „Татко“, Јордан Митев најави и нов проект кон крајот на месецот.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s