Уште едно комплетно опремено амбулантско возило од фирма на Заеви

Во време кога сите ние -и здравствените работници и пациентите се соочуваме со најголемиот предизвик – битката со Корона вирусот,сакам да се заблагодарам на сите општествено одговорни компании кои даваат свој придонес и поддршка се во интерес на пациентите. Голема благодарност до Тотал Инженеринг – фирма на семејството Заеви која денес донираше уште едно комплетно опремено амбулантско возило за транспорт на пациенти , како и заштитна опрема за вработените во Ковид центарот.Да бидеме одговорни-НОСЕТЕ МАСКИДРЖЕТЕ ДИСТАНЦАОДРЖУВАЈТЕ ХИГИЕНА НА РАЦЕТЕСите заедно секој со својот придонес ЌЕ УСПЕЕМЕ !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s