Дорис Драговиќ со нова песна за својот роденден!

Дорис Драговиќ на денот на својот роденден им подари на своите обожаватели нова песна.

„Sna’c cu se ja“ е насловот на новиот сингл на сплитската дива, на која како автори на музиката и текстот се потпишуваат  Иван и Вјекослава Хуљиќ.

Со прекрасен текст и одлична модерна мелодија, а со својата позитивна и сугестивна интерпретација, Дорис Драговиќ, животната тема која ја живееме секој ден ја претвори во уште еден безвременски хит.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s