Претседателот на Патриотскиот институт, Александар Пандов ги помеша Никола Карев и Даме Груев?

Претседателот на Патриотскиот институт, Александар Пандов ги помеша Никола Карев и Даме Груев. Тој со фотографија на Даме Груев го повика членството да му се поклони на Никола Карев по повод 116 годишнината од неговото загинување.

Сепак подоцна по големите реакции на неговата објава ја увиде грешката и ја промени

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s