Објавена шестминутна снимка од наводен разговор за ликвидација на премиерот Заев

Аудио снимка на која наводно разговараат двајца осуденици за ликвидација на премиерот Зоран Заев и неговото семејство е објавена на платформата Јутјуб.

Закани по живот и за премиерот Заев и за неговото семејство се слушаат на аудио снимкаобјавена на Јутјуб денеска, на која говорат двајца од осудените за собранискиот упад од 27 април.

Разговорот е во траење од шест минути, а во насловот на објавата освен имињата на наводните лица кои разговараат, стои и датум 25 04 2021, денот на одржувањето на протестите во главниот град на кои се бараше ослободување на осудените за инцидентите.

Линк до снимката на YOUTUBE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s