(Видео) “Вардаре” е новиот хит на Лозано

Пејачот Влатко Лозаноски по подолго време објави нова песна, наречена „Вардаре“. Автори на песната се Лазар и Магдалена Цветкоски, со кои Лозано соработува одамна. Видеото, снимено на неколку локации, го режираше Даниел Јовески, а во него се појавуваат актерите Емилија Мицевска Трајковиќ, Горан Глигориески, Марко Богдановски и Сања Јаневски, но и неколку млади глумви од актерската школа на Весна Бејби.

„Песната е дел од мојот проект ‘Километри’. Се надевам дека ќе ви се допадне“, напиша Лозано.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s