(ФОТО) Откако ослабе 21 кг, Антониа Гиговска се покажа во бикини

Младата и талентирана пејачка Антониа Гиговска изминатиот период се фрли на здрав начин на исхрана и физичка активност и дојде до посакуваниот резултат – својата линија да ја доведе до совршенство.

Имено, Гиговска неодамна откри дека ослабела 21 килограм, а на социјалните мрежи често постира фотографии на кои ја покажува своја нова линија.

Иако се уште не е лето, Антониа ја отвори летната сезона. Пејачката изминатиот период беше на патување во Анталија и го искористи времето да ужива и да ги полни батериите.
Меѓутоа, пејачката освен тоа уште уживаше под зраците на сонцето, првпат откако драстично ослабе се соблече во бикини и ја покажа својата завидна фигура.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s