Фолкерката Сани до Венко Филипче: Те сакам, букираат свадби

Утрово, министерот за економија, Крешник Бектеши најави дека угостителските објекти за свадби и прослави најверојатно ќе може да работат од крајот на мај

Сепак, тој рече дека ќе се почитува препораката што ќе дојде од Комисијата за заштита од заразни болести, а во зависност од епидемиолошката состојба и бројот на заразени.

По оваа вест, најверојатно веќе почнале договори и преговори со музичките артисти за разни свечености, па фолкерката Сања-Сани Гроздановска на својот фејсбук профил напиша ,,Почнаа со букурање на свадби, ајде аирлија. Венко те сакам! ”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s