ОДИМЕ НА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО – Промовиран спотот за македонската химна за ЕВРО 2020 (ВИДЕО)

Официјално промовиран и спотот за навивачката химна посветена на македонската фудбалска репрезентација за претстојното Европско првенство.

Македонија за првпат во историјата обезбеди фудбалско место меѓу најдобрите на Стариот континент. Како загревање за ЕВРО 2020 промовирана и химната „Одиме на Европско“ за настапот на националите во Букурешт и во Амстердам…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s