Одличен настап на Васил на Евровизија, буквално блескаше (ВИДЕО)

Вечерва се одржува првото полуфинале на Евровизија, а ќе настапат претставници на 16 земји.

10-те најдобро оценети натпреварувачи ќе се пласираат во финалето.

Под реден број 6 настапи нашиот претставник Васил Гарванлиев кој имаше одличен енергичен и емотивен настап, кој можете да го погледнете во видеото подолу.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s