2Бона и Тајзи го промовираа новиот летен хит “Југ”

Ова е прва соработка на 2Бона со Тајзи и тие заедно ја создаваат и музиката и текстот на оваа најнова песна, која веруваме ќе биде еден од многуте летни хитови кои ќе се пуштаат во идниот период. Видеото го реализираше можеби еден од најмладите, но со сигурност еден од најдобрите режисери во Македонија, за кој и допрва ќе се дознава и слуша, Томислав Живковиќ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s