BRASS Brothers имаат нова денс нумера – Winner

Песната Winner na дувачката секција и еден DJ , познати како Brass Brothers, е „засилена“ со Z Dimention од Јамајка. Погледнете и слушнете го спотот на нумерата со фантастичен денс ритам и луд аранжман со „џамајка“ стил.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s