Мицкоски: Никаде јасно не посочивме дека се работи за Вице Заев

Иако вчера на брифинг Мицкоски директно и недвосмилено го посочуваше братот на премиерто Зоран Заев, Вице Заев, за изнуда од 250 илјади евра од битолската фирма Рубитон, а со име и презиме беше наведен и во скратениот текст од целиот случај кој од партијата го споделија со новинарите, денеска претседателот на ВМРО-ДПМНЕ вели дека не зборувал конкретно за него, туку братот на премиерот самиот се препознал во аферата.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s