(ФОТО+ВИДЕО) Државниот врв се собра на Криволак за вежбата „Одлучен удар 21“

Државниот врв се собра денеска на Криволак, на презентација на резултатите од НАТО – вежбата „Одлучен удар“, што веќе две седмици се спродува на овој полигон.

Во Криволак денеска, освен претседателите на државата, на Владата и на Собранието, како и министерката за одбрана Радмила Шекеринска, се и повеќе членови на Владата и на парламентот, меѓу кои и министрите за: внатрешни работи – Оливер Спасовски, за здравство – Венко Филипче, за финансии – Фатмир Бесими…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s