Дарио по една година пауза промовираше нова песна

Пејачот Дарио Панковски по една година пауза промовираше своја нова песна. Се работи за синглот „Кој чека ќе дочека“, за кој Дарио ги напиша музиката и текстот, а аранжманот е на Кристијан Габроски.

„Песна за нови почетоци, песна за поубава иднина, песна за сите нас, весела, среќна, опуштена и по малку хумористична. Искрено се надевам дека наскоро сите заедно ќе дочекаме пак да се радуваме на свадби, родендени, забави и концерти, на сите убави моменти во животот. На здравје!“, порачува Дарио. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s