„Железните пари бабини“ е новата песна на „Балкан бенд“

Момците од „Балкан бенд“ имаат нова песна а нејзиниот наслов е „Железните пари бабини“. Се работи за нешто ново и поразлично од тоа што претходно бевме навикнати да го слушаме од нив.Темата беше промовирана вчера, а реакциите барем досега се и повеќе од позитивини. Момците велат дека не се многу изненадени од реакцијата на публиката, бидејќи како што велат – дале сè од себе и го искористиле својот максимум за да го добијат финалниот производ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s