Босанската вселенска агенција ги лансираше момците од „Дубиоза колектив“ на месечината

БОСА е вистинска агенција, но само во новото музичко видео на Дубиоза колектив за песната “SPACE SONG“ од нивниот најнов албум #fakenews, издаден од Менарт Рекордс. На песната како специјален гостин се појавува и Earl Sixteen од легендарниот бенд Dreadzone.

За оваа нестварна мисија, членовите на бендот Дубиоза Колектив изјавија:

-Развојот на вселенската програма бара повеќегодишна напорна работа и огромни пари што ги немаме во Босна и Херцеговина. Затоа, Босанската вселенска агенција во изминатиот период се фокусираше на усовршување на масовното производство на халуциногени „Space Cookies“, со цел секој да може да патува евтино и безбедно во вселената и назад”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s