Луми и Томи ја промовираа “Кокаина”

Трап сцената е во подем изминативе неколку години, а со сигурност трапот е еден од најакутелните музички правци во Македонија и регионот во моментов. Денеска Ви претставуваме двајца млади и надежни трап артисти, кои неодамна ја промовираа својата најнова песна – „Kokaina“.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s