Премиерот Заев со сопругата Зорица ги бодреа македонските фудбалери

Премиерот Зоран Заев со сопругата Зорица го следеа историскиот наптревар меѓу Македонија – Австрија кој се одржува во Букурешт, Романија.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s