Заев заигра фудбал во Желино

Премиерот Заев на својот фејсбук профил објави:

Прекрасно спортско неделно попладне во Желино. ⚽Со членовите на раководството на #СДСМ денеска во Желино пуштивме во употреба ново спортско игралиште, со средства од СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија, изградено во рекорден рок.Ја искористивме приликата да одиграме партија фудбал и со тоа да го отвориме за користење за граѓаните на Желино.Младите од оваа општина сега имаат нов современ простор за спортување и рекреација.Спортот зближува, спортот е инвестиција во здравјето и иднината.Продолжуваме да инвестираме во сѐ она што е важно за сите, подеднакво и во руралните и во урбаните средини.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s