Александар Тарабунов ја промовираше новата “Лек на рана” (Видео)

Младиот и познат македонски пејач Александар Тарабунов неодамна ја промовираше неговата најнова песна Лек на рана”, за која многумина велат дека ќе биде летен хит. Музиката за оваа песна е токму негова, текстот на Робин Зимбаков, додека аранжманот за истата е на Тарабунов и Роберт Билбилов. Видео спотот го реализираше Зоран Зонде Стојановски.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s