Дина Јашари има нова песна “Копнежи”

Дина Јашари е дефинитивно најголемото освежување на новата македонска музичка сцена. Со инзвореден пристап кон пишувањето на песни, прекрасните сонливи аранжмани, емотивни лирики, современа, модерна и свежа продукција и хипнотизирачките настапи во живо со полно право ја ставаат Дина на пиедесталот на новата локална музичка сцена. Деновиве таа го промовира спотот за новата песна „Копнежи“ направен во соработка со Кокос Продукција. Режијата и камерата е потпишана од Кристијан Караџовски, а монтажата е на Андреј Ристевски. Спотот е снимен во месец април и мај 2021 година.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s