Љубојна ја промовираше новата песна “Јас И Ти”

После 12 студиски албуми и две винил изданија, прославувајќи ја 20 годишната кариера, бендот „Љубојна“ повторно се ребрендира, одржувајќи го својот курс во популарната музика. Овој пат со новата песна „Јас и ти“ на Вера Милошевска, со која песна Вера, со голем успех навлегува и во кантавторските води. Новиот сингл носи ведрина на латино клаве ритам, воздишки на летни љубови и мириси на липи и жешки калдрми. Автор на музиката и текстот е Вера Милошевска, а аранжманот е на Оливер Јосифовски.

Песната беше изведена во живо на нивниот последен концерт во 2019 година, за сега да ја најават нејзината студиска реализација.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s