Тамара ја промовираше новата песна „Порок“!

Тамара Тодевска на Јутјуб каналот на Урбан Рекордс ја промовираше новата песна и видео записот за „Порок“.

Песната е во нејзин поп стил, но овојпат со примеси на трап.

Музиката е на Лазар Цветковски и Тамара, со текст на Тајзи, аранжман Лазар Цветковски и Тамара, микс и мастеринг Лазар Цветковски.

Спотот го изработија Били Д и Гордан Божиновски, како модел се појавува Имам Тотиќ, снимен е во студио во Скопје, а за стајлингот на Тамара се погрижи Игор Марков.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s