(ФОТО) Нивес топлес среде пат: Овој пат претера!

Хрватската пејачка и модел Нивес Целзиус со своите провокативни фотографии не престанува да ја интригира јавноста.

Иако многумина можеби помислија дека од виделе се од згодната Нивес, овојпат таа се надмина самата себе.
Топлес среде пат, така позираше Нивес овој пат.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s