Сузана Турунџиева Атиџе од „Медена земја“ ја промовираа својата нова песна. „Од Бекирлија до Битола“

Сузана Турунџиева и познатата Атиџе Муратова од „Медена земја“ ја промовираа својата втора песна. „Од Бекирлија до Битола“ е дело на Сузана Турунџиева, која ги напиша музиката и текстот. Песната ја прати спот сниман во Бекирлија и Битола. Локациите за спотот се избрани со идеја да се прикажат родните мести на двете пријателки.

Сузана најавува дека имаат големи планови со Атиџе, помеѓу кои и снимање на албум.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s