Торнадото „прошиша“ низ с. Живојно: Летаа ламарини и ќерамиди

Летаа кровови и ламарини од силата на торнадото кое во текот на вчерашниот ден се појави во околината на Битола, поточно кај с. Живојно. За среќа без човечки жртви или повреди. Погледнете ја силата на природата која не треба никогаш да ја занемариме:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s