Нова песна и видеозапис на „Brass Brothers“ (Видео)

Македонскиот Drum and Bass бенд „Brass Brothers“ деновиве ги објави својата нова песна и видеозапис „Take my Hand”. Песната ја следи динамичната енергија по која бендот е веќе препознатлив и на светската сцена. „Take my Hand” е уште еден одличен спој на дувачки инструменти и моќни вокали, збогатен со иновативни примеси нa Drum and Bass Liquid Funk. Со позитивната енергија, карактеристична за бендот, песната ни ја пренесува најмоќната порака,  дека љубовта е таа што ќе не одржи во овие предизвикувачки времиња.   

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s