(Видео) Автобус со туристи од Грција е во изолација откако пристигнал на 20 ти јули во Македонија

Автобус со туристи од Грција е во изолација откако пристигнал на 20 ти јули во Македонија. Во автобусот според информациите на тв 24 имало 26 патници од кои пет се позитивни на ковид 19, а шестиот ќе биде тестиран утре.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s