(Видео) Стотици деца и родители на кино под отворено небо во Градскиот парк

Влезот на настанот е бесплатен, а го организира Зоолошката градина во Скопје по повод одбележување 95 години од основањето

Неколку стотини деца и родители вечерва присуствуваат на летното отворено кино во Градскиот парк во Скопје.

Настанот се одржува на „Школка“, каде вечерва се прикажува филмот „Пинокио“ на режисерот Матеа Гарона.

Влезот на настанот е бесплатен, а го организира Зоолошката градина во Скопје по повод одбележување 95 години од основањето.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s