Роберт Билбилов има нова песна “Кој Отров”

Пејачот и композитор Роберт Билбилов го промовираше новиот сингл „Кој отров“. Автор на текстот е Робин Зимбаков а музиката и аранжманот се на Роберт. Спотот е во режија на Даниел Јовески а е сниман на неколку локации во Охрид.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s