„Guns N’ Roses“ објавија нова песна после 13 години (Видео)

Легендарните „Guns N ‘Roses“ објавија нова песна по 13 години од последниот објавен албум „Chinese Democracy“. Песната се вика „Apsurd“. Станува збор за нова верзија на песна која досега не била објавена и бендот ја снимил на пробите за албумот „Chinese Democracy“, попознатa како „Silkworms“, сега го виде светлото на денот во поинаква форма и под ново име.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s