АBBA се враќа по четири децении со нов албум

По четири децении, легендарната шведска група ABBA го најави нивниот нов албум, како и серија виртуелни концерти кои ќе ги одржи во Лондон наредната година.

Албумот наречен “Voyage” ќе излезе на 5 ноември, соопшти бендот во официјалното соопштение. Вчера објавија и две од вкупно десетте песни кои ќе се најдат на албумот – “I Still Have Faith In You” и “Don’t Shut Me Down”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s