30 години од независноста на Македонија во живо на МТВ

Во среда (8 септември) ја славиме 30-годишнината од независноста на Република Северна Македонија. 🇲🇰🇲🇰🇲🇰 Со почеток во 17:00 часот, следете го директниот пренос на првиот канал на Националната радио-телевизија и преку видео стрим на профилот на Владата на Република Северна Македонија. #МК30

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s