СПОРТУВАЛ ИЛИ НЕ? КОГА АПАСИЕВ ЈА КАЖУВА ВИСТИНАТА?

СПОРТУВАЛ ИЛИ НЕ? КОГА АПАСИЕВ ЈА КАЖУВА ВИСТИНАТА?„Антиспортиста сум реално“.По неколку секунди:„Сум играл фудбал како дете. Сум спортувал, сум одел на гимнастика, на боречки вештини, Винг-Чун, Кунг Фу…“По неколку секунди:„У младоста не сум спортувал.“

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s