(ВИДЕО) Слушнете ја „Магнет“ – новата песна на Антониа Гиговска

„Магнет“ е насловот на најновото музичко остварување на младата пејачка Антониа Гиговска.
Довербата за песната му ја даде на веќе докажаниот Лазар Цветкоски, а спотот го режираше Даниел Јовески.

Спотот се снимаше во Охрид, а покрај Антониа во него се појавува и моделот Симон Антиќ.

Младата пејачака за неколку месеци го најавува и излегувањето на својот прв албум.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s