“Мајстор” на денот: Погодил 7 пара и фатил 23 денари

Понекогаш треба да се одигра и антималерко ливче, а токму такво синоќа излезе добитно во Велес

Очигледно е дека овој велешанец одиграл колку да го скрши малерот, веројатно долго време немал добивка. Затоа, со 20 денари и 7 сигурни пара си ја доби уплатата назад и плус 3 денари добивка.

Нека се множат!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s