Шоу на кандидатот на ТМОРО за градоначалник на Охрид – истураше вегета пред противкандидатите

Освен со невообичаениот имиџ, Цветковски привлече внимние и со „вегета“ што ја носеше во студиото на ТВ 24 и ја истураше пред своите противкандидати

Гоце Цветковски, кандидат на ТМОРО за градоначалник на Охрид, приреди шоу вечерва на ТВ 24, каде што учествуваше на соочување со неговите противкандидати на претстојните избори, пратеникот Кирил Пецаков од ВМРО-ДПМНЕ и актуелниот градоначалник Костадин Георгиевски од СДСМ.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s