Заев со порака до Максо …ДОБАР Е СДСМ КОГА ЈА РАЗДОЛЖУВА ОПШТИНАТА И ЈА ВНЕСУВА МАКЕДОНИЈА ВО НАТО… …И СЕГА ПРВАТА КРИВИНА И НЕ Е ДОБАР СДСМ…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s