Заев: Бени Шаќири не е за ВМРО-ДПМНЕ и тоа сите го знаат

„Бени Шаќири не е ВМРО-ДПМНЕ, па кој што сака нека каже. Тоа е мој другар, реално, веруваме во исти вредности. Ние сме биле први експоненти, тој како музичар, јас како политичар, ние имаме заедно со гитарата уживанции во кампања, знаеме за што се бориме“, посочи претседателот на СДСМ и премиер Зоран Заев во дебатниот магазин на ТВ21.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s