Дамјан Пејчиноски гостува на најновата песна на групата Нокаут „Не ми текнува“!

„Не ни текнува кога последен пат сме биле толку среќни на снимање“

😊

-вака дечките од Нокаут на ФБ го најавија новиот сингл кој е насловен токму „ Не Ми Текнува“. а на кој им гостува Дамјан Пеjчиноски, еден од најдобрите гитаристи на домашната сцена.

Музиката ја потпишува Никола Перевски, аранжманот е на Дарко Димитров, за текстот се погрижи Игор Џамбазов, видео приказната ја екранизираше Александар Принц, а за мастерингот Студио Димитрови-македонски музички дрим тим кој ја збогати македонската музичка сцена со уште еден хит!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s