Тони е уметничко име, еве кое е всушност вистинското име на Цетински

Пејачот Тони Цетински е популарен пејач и кај нас и во регионот, токму поради неговиот моќен вокал кој никого не остава рамнодушен.

Велат дека неговиот вокал е еден од најсилните, а зад себе има одлични хитови и успешна кариера.

Сепак, малкумина знаат дека неговото вистинско име не е Тони.

Тони е неговото уметничко име, а малкумина знаат како е вистинското име на Цетински.

Вистинското име на популарниот пејач од Хрватска, Тони Цетински е Антони Цетински.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s