Еве кога почнува новата сезона на „Преспав“

„Преспав“ се враќа на малите екрани со својата шеста сезона од 20 декември, секој работен ден во 20:15 часот на МРТ1.

Допрва го очекуваме и првиот тизер, да видиме дали ќе има некој нов лик, па со нетрпение ќе го очекуваме тој 20 декември и првата епизода од новата сезона. Она што се знае е дека две дечиња ќе се појават во серијата, откако продукциската куќа ОХО на крајот од септември објави пријавување за кастинг.

Знаеме и дека некои од ликовите имаат нов стајлинг откако на официјалниот Facebook профил беа објавени фотки од новата сезона.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s