Во негов стил: Ова е првата песна на ќерката на Џеј (Видео)

Ќерката на покојниот Џеј Рамадановски тргна по неговите стапки. Таа денес ја промовираше својата прва песна „Од кад ниси ту крај мене“, која излегува точно на годишницата од смртта на Џеј. Имено пејачката кариера на Марија била желба на нејзиниот татко а таа му ја исполнува со оваа песна посветена нему.

Дебито на Марија Рамадановски е во музичкиот стил на Џеј. Кога првпат ја слушнала песната ѝ потекле солзи, а сигурна е дека нејзиниот татко би сакал да може да ја слушне.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s